Nets Administration - tips från supporten

Har du just börjat med att ta betalt med Nets? Då ska du titta på webinaret som Andreas Gerdin och David Henningsson från Nets support spelat in. De går igenom grunderna i Nets Administration och visar hur de hanterar transaktioner och ger dig några andra bra tips. Under webinaret ställde lyssnarna många frågor och inte riktigt alla hanns med under programtiden. Nedanför filmen hittar du en sammanställning över alla frågor och svar.

 

 

Patrik Müller

Patrik Müller

Jag har jobbat med betalningar inom e-handel i 15 år och har haft många olika roller under den tiden. Nu arbetar jag som e-handelsexpert på Nets. Bland annat så föreläser jag om e-handel, modererar evenemang och deltar i paneldiskussioner. Jag gör mycket omvärldsbevakning av e-handel och delar gärna av mig av mina fynd på Twitter och LinkedIn, så följ mig gärna där. Vill du höra av dig till mig med tips, åsikter eller kritik så kommentera i bloggen eller så mejlar du mig på pmull@nets.eu. Texta eller ring på 0709-370 420.

Följ Patrik Müller på

Kommentarer (0)

Det finns inga kommentarer än

Bli den första som kommenterar inlägget.